Gradimo novi džematski ONLINE sistem

Share:

Poštovane džematlije, es-selamu alejkum!

IZGRADILI SMO DŽEMAT, SADA GRADIMO SISTEM

Kao što je bilo važno da izgradimo džemat i da okupimo ljude u džamiji i djecu u mektebu, danas je isto tako važno da svaki član bude uredno upoznat sa aktivnostima džemata.

To znači, svaki naš džematlija ima pravo da dobija redovne džamijske izvještaje, da u svakom trenutku ima uvid o svom statusu u pogledu članstva, da putem poruka i emailova dobijate obavještenja ako se nešto važno dešava u džamiji, da svaki član jedne porodice bude uredno zaveden i evidentiran u džematskoj arhivi, da imamo zabilježene datume rođenja ili preseljenja na ahiret svakog našeg člana itd.

Da bismo u tome uspjeli, POTREBNA NAM JE VAŠA POMOĆ!

NOVA ONLINE PLATFORMA

Džematski Odbor već godinu dana radi na izgradnji novog online sistema za džematski arhiv. Riječ je o posebnom softveru izgrađenom samo za naš džemat.

Sada u njega moramo unijeti informacije za svih 880 naših familija. Osim što je to mnogo posla, mnogo informacija koje o Vama posjedujemo su stare ili možda čak i netačne. Da bismo to ispravili, od Vas tražimo da lično unesete podatke o sebi i svojim članovima porodice. Ako bismo svi popunili svoje podatke, uštedili bismo preko 300 sahati našeg radnog vremena. To znači da bi neko od nas morao na tome raditi full-time naredna dva mjeseca.

UNESITE SVOJE PODATKE OVDJE ⇓

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZfD_4bp9XcZ0bigBONvVi7d1Meg_fqpO_nZMvWRX3lBQVQg/viewform?vc=0&c=0&w=1

Ovo je 5 minuta Vašeg vremena!

Za svoje dede i nene otvorite novi link i njega popunite. Sevap je! Hvala.

Ovaj link koji Vam sada šaljemo bit će dostupan i na našoj web stranici www.bicc-chicago.com pa bismo Vas zamolili da ga čim prije popunite, najdalje do kraja ovog mjeseca!

 

Hvala Vam od srca!

More Posts

Send Us A Message