Odluka o džematskoj Skupštini

Share:

Džematski Odbor je na pretposljednjem ovogodišnjem sastanku održanom u nedjelju, 29-og novembra 2020, razmatrao uslove za održavanje džematske Skupštine koja je bila planirana početkom 2021.godine.
Kako bismo donijeli što ispravniju odluku, svim našim džematlijama poslali smo upit o online održavanju ili odgađanju Skupštine i postavili link na džematsku webstranicu. Većina naših džematlija izjasnila se da bio bilo najbolje Skupštinu odgoditi dogodine (60%), kada se stvore bolji uslovi za održavanje iste. Vođeni tim prijedlogom, džematski Odbor donio je

ODLUKU O PROLONGIRANJU DŽEMATSKE SKUPŠTINE

do popravljanja epidemiološke situacije, odnosno za kraj naredne ili početak 2022.godine.

Imajući u vidu mogućnost da se epidemiološka situacija eventualno i popravi do sredine naredne godine, ipak će još dugo vremena trebati da se ljudi oslobode psihološkog pritiska i pristanu na masovnija okupljanja. Tako da i u takvim usluvima ne bismo bili u mogućnosti organizovati kvorum, što opravdava ovu odluku. Dakle, džematski Odbor u ovom sazivu nastavlja svoje redovne aktivnosti i brigu o džematu BICC.
Radi transparentnosti, džematski Odbor će ipak početkom 2021.godine (krajem januara, početkom februara) poslati na email adrese svih naših članova finansijski izvještaj i izvještaj o radu džemata za 2020.godinu.

Hvala na razumijevanju i povjerenju!

Džematski Odbor

P.S.

Ovaj emal poslali smo svim našim džematlijama sa novog SalesForce sistema kojeg smo upravo pustili u rad. Svi Vi koji ste naši članovi i koji ste nam ustupili svoje emailove ubuduće ćete redovno dobijati džematska obavještenja. Nemamo više limit na broj emailova koje Vam možemo poslati. Do sada su se mnogi žalili da ne dobijaju emailove iz džemata. Dakle, ako ste večeras dobili email, to znači da je Vaš email registrovan u novom SalesForce sistemu.

Ukoliko želite da dodamo Vaše članove porodice na email listu, samo popunite ovaj link:
https://docs.google.com/forms/d/17XUSVmOwonvGclVan7itvv7dDEbQLm13Rc55TWim318/viewform?edit_requested=true#responses

Allah mubarek olsun!

 

More Posts

Send Us A Message